Advertisement

Antalyada Yangın : Antalya'da korkutan yangın - Ermenek mahallesi'ndeki dağlık alanda molozların bulunduğu bölgede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Antalyada Yangın : Antalya'da korkutan yangın - Ermenek mahallesi'ndeki dağlık alanda molozların bulunduğu bölgede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Antalya'nın serik ilçesinde makilik alanda çıkar yangın zeytin ağaçlarına sıçradı. Antalya'da balkonunda yangın çıkaran kişi, kendini kapattığı evinden polis ekiplerince ikna edilerek çıkarıldı.

Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Yangın, evrenleryavşi mahallesi'ni de etkisini altına alırken, alev alev yanan. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Durumun 112 acil çağrı merkezi'ne. Ağırlıklı olarak plastik kasa üretimi yapan fabrikanın depo olarak kulandığı binada başlayan ve çıkış.

Antalya'da Dağlık Alanda Çıkan Yangın Söndürüldü
Antalya'da Dağlık Alanda Çıkan Yangın Söndürüldü from www.karamanhabercisi.com
Antalya organize sanayi bölgesi'nde bulunan plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan yangının sıçradığı mahallede korku dolu anlar yaşandı. Antalya'da makilik alanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya'nın serik ilçesinde makilik alanda çıkar yangın zeytin ağaçlarına sıçradı. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Ekiplerin yangına karadan müdahaleyle kontrol altına alma.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde bulunan plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Antalya'nın demre ilçesinde yangın çıkan ahşap tur teknesi, alabora edilerek söndürülebildi. Antalya manavgat'ta çolaklı turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. İha 23 temmuz 2021 cuma, 00:41 güncelleme: Antalya'da soğuk hava deposundaki yangın kontrol altına alındı! Çok sayıda ekibin fabrika içerisinde soğutma çalışması devam ediyor. Dolumu yangın söndürücü dolumu olan aktif yangın koruma acil durumlarda genellikle, söndürmek veya küçük yangınlar kontrol etmek için kullanılan dolumu cihaz. Seralara 1 metre kadar yaklaşan yangın, itfaiyenin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından. Ekiplerin yangına karadan müdahaleyle kontrol altına alma. Yangının kontrol altına alındığını ifade eden antalya valisi. Antalya'nın konyaaltı ilçesi topçam mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Karayolu, güvenlik amacıyla ulaşıma kapatılırken,. Ermenek mahallesi'ndeki dağlık alanda molozların bulunduğu bölgede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın, evrenleryavşi mahallesi'ni de etkisini altına alırken, alev alev yanan. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin yangına karadan müdahaleyle kontrol altına alma. Yangında 15 dekar makilik alan ve 20 zeytin ağacı ile çam.

Antalya'da terasta korkutan yangın - Antalya Haberleri
Antalya'da terasta korkutan yangın - Antalya Haberleri from isbh.tmgrup.com.tr
Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Yangının kontrol altına alındığını ifade eden antalya valisi. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya'nın serik ilçesi çanakçı mahallesinde makilik arazide başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle zeytin ağaçlarına sıçradı. 23 temmuz 2021 cuma, 01:00. İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Yangında 15 dönüm makilik alan, 20 adet zeytin ağacı ve çam ağaçları zarar gördü.

Antalya'nın serik ilçesinde makilik alanda çıkar yangın zeytin ağaçlarına sıçradı. Yangın, evrenleryavşi mahallesi'ni de etkisini altına alırken, alev alev yanan. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Gibi) kontrol dışı dolumu yangında kullanım için. Ermenek mahallesi'ndeki dağlık alanda molozların bulunduğu bölgede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'da balkonunda yangın çıkaran kişi, kendini kapattığı evinden polis ekiplerince ikna edilerek çıkarıldı. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Yangında 15 dekar makilik alan ve 20 zeytin ağacı ile çam. Karayolu, güvenlik amacıyla ulaşıma kapatılırken,. Antalya'da plastik fabrikasında yangın devam ediyor ekiplerin alevlerle mücadelesi sürüyor. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı. Seralara 1 metre kadar yaklaşan yangın, itfaiyenin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Öğleden sonra 14.00 sıralarında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Durumun 112 acil çağrı merkezi'ne. Antalya kent merkezindeki 'yamansaz' olarak bilinen sazlık alanda yangın çıktı.

Antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü - Gazete ...
Antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü - Gazete ... from www.gazetedemokrat.com
Ormanlık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile hızla. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde bir plastik fabrikada yangın çıktı. Tavana ulaşan , kullanıcıyı tehlikeye atan (örneğin, kaçış yolu, duman, patlama tehlikesi, vb. Antalya kent merkezindeki 'yamansaz' olarak bilinen sazlık alanda yangın çıktı. Karayolu, güvenlik amacıyla ulaşıma kapatılırken,. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Antalya manavgat'ta çolaklı turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı.

İha 05 temmuz 2021 pazartesi, 14:18 güncelleme:

Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Ermenek mahallesi'ndeki dağlık alanda molozların bulunduğu bölgede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın konyaaltı ilçesinde çıkan yangın da 1 dekar ormanlık alanda zarar oluştu. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. 23 temmuz 2021 cuma, 01:00. Topçam mevkisindeki balıkçı barınağının karşısındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen. Antalya manavgat'ta çolaklı turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Kekova yatlimanı'nda demirli bulunan yaklaşık 18 metre uzunluğundaki domino isimli günübirlik tur teknesinin mutfak kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Öğle saatlerinde serik ilçesinin berendi ve çanakçı mahallelerinde meydana gelen yangın, rüzgarın.

Posting Komentar

0 Komentar